Termen
Lung

Dupa o analiza atenta a avantajelor si dezavantajelor celor trei variante (inchireri auto pe termen lung, leasing financiar si leasing operational) am ajuns la concluzia ca cea mai buna varianta din punct de vedere financiar si operational o reprezinta varianata inchirieri masinii pe termen mediu sau lung. Pentru o companie este foarte important sa externalizeze serviciile de administrare a parcului auto. Prin externalizare se reduc costurile cu personalul, cu logistica si cu mentenanta parcului auto. Administrarea si reviziille anuale pentru inchirieri auto sunt facute de compania noastra care va ofera si masina la schimb cat masina este in service.

Leasing
financiar

Avantajele inchirierii de masini fata de leasingul finanaciar/operational sunt de ordin logistic si financiar.

Leasingul financiar ofera doar finantarea necesara cumpararii masinii, care ramane proprietatea firmei de leasing pana la achitarea completa a ratelor de leasing.

Ratele de leasing financiar nu sunt deductibile fiscal, si nici un serviciu operational nu este inclus in rata de leasing operational sau finaciar.

Cea mai buna optimizare a costurilor financiare si operationale il ofera serviciul de rent a car pe termen lung in Bucuresti Romania.

Leasing
Operational

Leasing-ul operational reprezinta un fel de inchiriere a masinii, dar care nu asigura si menetenata masinii ca la Inchirieri auto pe termen lung in Bucuresti.