Rent a car
Bucuresti

Compania noastra va ofera servicii rent a car in Bucuresti. Masinile pot fi preluate de la biroul nostru de inchirieri sau pot fi transferate la hotelul, rezidenta sau biroul clientului. Faceti o rezervare online sau telefonic si specificati locatia de unde doriti sa ridicati masina. Servicii de rent a car in Bucuresti pentru intermediari: brokeri rent a car, agentii de turism sau operatori independenti. Ne puteti contacta pentru a va putea oferi cele mai bune sfaturi si informatii de inchirieri auto pentru buna dvs informare despre ervicii rent a car.

Inchirieri auto
Bucuresti

Inchirierile se pot face catre persoane fizice si juridice. Avem un departament special pentru inchirieri masini catre firme. Programele sunt special concepute pentru a oferi toate serviciile necesare unei companii care detine o flota auto sau care vrea sa inchirieze mai multe masini.

Cere o oferta de inchiriere in care sa specificati numarul de masini, marca si perioada de inchiriere. In scurt timp veti primi oferta noastra pentru inchirieri autoturisme ieftine in Romania sau in Europa.