Sfaturi rent a car pentru a inchiria un autoturism in cele mai bune conditii

- Selecteaza atent compania rent a car de unde urmeaza sa inchiriezi masina. Este de preferat o compamia care are un birou propriu de inchirieri si care desfasoara activitati si in aeroporturi. Evitati firmele de apartament.
- Va recomand sa inchiriati masini mai mici si mai ieftine. Nu are rost sa inchiriati masini prea mari sau de lux, pentru ca o sa platiti mai mult. Inchiriati exact masina de care aveti nevoie.
- Intrebati din ce an este masina pe care urmeaza sa o inchiriati si cati kilometri are la bord.
- Intrebati ce contine pretul oferit si cereti sa vi se dea pretul final (cu totul inclus).
- Verificati daca masina este asigurata CASCO si RCA si daca are rovigneta. Cereti lamuriri privind ce se intampla in caz de avarii sau accident si daca urmeaza sa suportati si dvs o parte din cost defectiunii sau daunei.
- Verificati starea masinii in general, a pneurilor si cauciucului de rezerva.
- Cititi cu atentie contactul de inchirere si vedeti daca contine clauzele dorite de dvs si daca sunt prevazute toate problemele de mai sus.
- Intrebati ce se intampla daca aduceti/predati masina mai tarziu.
- La predarea masinii faceti plinul de combustibil (daca asa a fost preluata masina) si fiti atent la receptia tehnica a masinii si la semnarea actului de predare a masinii. Daca pe acest proces verbal de preluare/predare a masinii apar mici daune ale masinii (zgarieturi, lovituri) puteti fi taxat.

Alte articole interesante pot fi citite si pe articole online privitor la comparatia intre un contract de inchiriere pe termen lung si un conract de leasing.

Deasemenea va recomandam sa cititi si sa votati articole, recenzii si editoriale pe netmama.ro.

Daca aveti de trimis articole online sau comunicate de presa online va recomadam director de articole pentru publicare articole online gratuit.

Articole, informatii, stiri, prezentari de companii pe rochii elegante ieftine pentru toti cei interesati si deasemenea web articles grupate pe categorii

Pentru cei interesati de domeniul Search Engine Optimization recomandam forum seo si multe alte sfaturi pe pagina web resurse seo.

Daca doriti sa publicati un material in limba engleza prima referinta este free online articles care postaeaza continut gratuit si articles directory unde puteti posta articole gratis.

Un blog foarte interesant despre articole seo puteti citi pe ursacescu.com unde gasiti si recenzii despre website-uri si comunitati online.